11/12/08

Τι πραγματικά συμβαίνει;

OK έχει αρχίσει και γίνεται ανατριχιαστικό το θέμα!
Κάποιοι δουλεύουν εντατικά τελευταία για να σταματήσουν την εξέγερση μεγάλου μέρους του πληθυσμού. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα κατέβει ο στρατός να τους βοηθήσει. Αυτό θα ήταν το αποκορύφωμα. Μπορεί κάποιος από εκεί να θεωρήσει ότι έχει την δύναμη να επαναφέρει την Τάξη , την Ασφάλεια .... την δήθεν γαλήνη.
Δείτε ένα ιστορικό που οδήγησε και στον θάνατο του 15χρονου Αλέξανδρου (http://indy.gr/newswire/i-mayri-lista-1) τα κρούσματα είναι τόσα πολλά και ακόμα δεν ξέρουμε τα μισά τους.
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για να βγεί η αλήθεια προς τα έξω. Και ευτυχώς βγαίνει καθώς στο internet δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ο ξένος τύπος καλύπτει καλύτερα το θεμα απ' ότι τα ελληνικά ΜΜΕ. Οι έλληνες και ξένοι στο εξωτερικό καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, καλύτερα απο κάποιους εδώ στην Ελλάδα που είτε κάθονται με το χέρι στο τηλεκοντρόλ είτε ουτε κάν "ακούνε" όσους εχουν βγεί έξω. Ο κόσμος δεν έχει βγεί έξω μόνο για τον χαμό του Αλέξανδρου αλλά και για πολλά άλλα ζητήματα. Για να το πώ απλά δεν υπάρχει δημοκρατία.
Το κράτος είναι η τρομοκρατία στην περίπτωση αυτή. Το κράτος εκπαιδεύει φασίστες και τους οργανώνει. Το κράτος είναι βίαιο. Το κράτος γέννησε την βία και το κράτος την υποδαυλίζει. Το κράτος θα την πληρώσει. Και όταν λέω το κράτος εννοώ κάποια ΜΑΤ, κάποιους Ζητάδες, Ασφαλίτες , Παρακρατικοί, Φασίστες, Χρυσαυγήτες, σχεδόν όλα τα Media εκτός απο κάποια ραδιόφωνα και φυσικά κάποια Πολιτικά κόμματα (να τα κάνει ο θεός) . Δεν εννοώ τον λαό. Οι έννοιες διαχωρίζουν αυτές τις στιγμές.
Ενημερωθείτε και ενημερώστε εσείς οι ίδιοι για το τι συμβαίνει. Το internet αποδεικνύεται σωτήριο τέτοιες ώρες. Για όσους φοβούνται αρκετά για να κατέβουν κάτω αλλά θέλουν να ψάξουν άλλες πηγές, πιο ανεξάρτητα μέσα:
http://www.indy.gr
http://athens.indymedia.org
http://indy1208.wordpress.com/

επίσης έξυπνο είναι να προσπαθήσει να βρεί κάποιος πληροφορίες στην blogoσφαιρα με tag to griots
Για όσους δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα, πολύ καλή πηγή πληροφοριών για ό,τι συμβαίνει αυτές τις μέρες είναι το #griots tag στο twitter. Το ίδιο tag χρησιμοποιείται και στο flickr.Επίσης:
http://technorati.com/tag/griots
http://blogs.icerocket.com/search?q=griots&lng=&dr=2
http://friendfeed.com/rooms/griots

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα ξένα μέσα το λένε καλύτερα:
"Είμαστε όλοι Έλληνες - Εξαιρετικό κείμενο από τη Liberation" ->
http://indy.gr/newswire/eimaste-oloi-ellines-eksairetiko-keimeno-apo-ti-liberation

Ανώνυμος είπε...

Τα μέσα δεν καλύπτουν επαρκώς τα γεγονότα (δεν δείχνουν τον κόσμο στις πορείες)
ή τα "παρουσιάζουν λάθος"

(Τo ΜΕGA πρόσθεσε ψεύτικους ήχους στο βίντεο της δολοφονίας:
http://indy.gr/newswire/aliteia-toy-mega-prosthesan-3c7oys-sto-binteo-tis-dolofonias-1 )
ή απλά δεν ξέρουν τι λένε γιατί ειναι όλοι τους προστάτες της εξουσίας και δεν βρίσκονται στο πεδίο και όταν είναι ... είναι πίσω απο τα ΜΑΤ(μαζί με τους φασίστες;)!

Ανώνυμος είπε...

einai gelio to kserw alla akoma kai contra.gr exei keimeno gia oti symbainei .... an ksesikw8oyn kai aytoi apo thn mpala kai thn apoxaynwsh ths pame kapoy!
http://www.contra.gr/Life/News/199095.html